dilluns, 5 d’octubre del 2015

                                                            CORIUSITATAS DE HALLEWEEN



Sabeu que hi ha disfras molt  extranys, son les seguents:

-Si busques una disfressa diferent txeca aquestes idees: un graffiti de Banksy, una dona a l'estil Pop Art o un home cobert amb Post-Its.










Resultat d'imatges de disfraces en halloween mas feos del mundo
Aquesta gent sembla estar esperant any amb any l'arribada del Halloween, contràriament al que molts creuríem ho fan per fer el ridícul. Més que por la majoria dels vestits fan pena, disfresses que van des tipus disfressats de cortina per a bany a versions de Chewbacca barrejades amb óssos bruns. 
Fes una ullada a aquests vestits estranys!





MISTERIAS COSAS EN HALLEWEEN

Els celtes creien que els morts els amenacen si no els donaven el que volien; d'aquí prové la tradició de demanar dolços, ja que els nens els exigeixen a canvi de no fer entremaliadures; aquest és el famós truc o tracte, en anglès «trick or treat».

Les espelmes a la nit de Halloween són molt importants, es diu que perquè els esperits no pertorbin el teu somni cal posar una espelma a la finestra de la casa per cada familiar difunt. En aquesta nit els esperits visitaven les cases dels seus familiars, i perquè els esperits no els pertorbessin els vilatans havien de posar una espelma a la finestra de casa per cada difunt que hi hagués a la família. Si hi havia una espelma en record de cada difunt els esperits no molestaven als seus familiars, si no era així els esperits els pertorbaven a la nit i els feien caure entre terribles malsons.

Resultat d'imatges de coriosidades en halleween











MENGÁ MES RARAS EN HALLEWEEN

Macabra pastís amb forma de bebè que es va crear per a una celebració a l'oficina. El moment en què acoltellen el cap i com han de tallar-la en trossos per menjar-és veritablement esgarrifós ia qualsevol li llevaria la gana









aconseguit enfosquir amb tinta de calamar i no amb carbó de Bambú com BK, una cosa que semblava no agradar a alguns (es

veu que no tots estan disposats a "menjar" carbó). El seu interior es compon de ceba fregida i un filet de pollastre amb camembert, res que produeixi paüra o terror ... Tret que no suports el pollastre ni el formatge.


JOCS EN HALLEWEEN

Aquí t'oferim algunes idees per a jocs per a festes de Halloween, amb un toc original i creatiu. La diversió està assegurada!


-Endevina el fantasma

Els nens fan torns per sortir de l'habitació, mentre tu disfresses a un dels que es quedin de fantasma, cobrint amb un llençol blanc. Els altres nens s'han de amagar. El primer nen torna a l'habitació, i ha d'endevinar qui és el fantasma, que al seu torn li dóna pistes fent el "wuu wuu" dels fantasmes.

-He perdut el meu ull!
 Amaga una quantitat de les nostres pilotes ulls pel jardí o la casa. Els nens es dispersen buscant-los.



Resultat d'imatges de juegos en halloween

1 comentari:

  1. yo veo que estas trabajando y que demomento lo haces bien pero tienes que seguir asin

    ResponElimina