dimecres, 28 d’octubre del 2015

KAFTAN MAROQUI

                                 




                                         KAFTAN MAROQUÍ
Resultat d'imatges de El Caftán marroquí


Caftà marroquina o caftà marroquí és un vestit llarg que les dones marroquines fan servir en esdeveniments especials com casaments i aniversaris. L'art de l'elaboració d'un kaftan marroquí ha estat un element bàsic de la tradició marroquina des de fa anys, amb exquisides teles brillants que caracteritzen aquesta roba marroquina atemporal. Les dones marroquines donen una gran importància a les seves caftans perquè aquests reflecteixen la seva identitat. El producte en si pot ser relativament car, però el seu caràcter tradicional fet a mà fa que sigui una peça única i hermosa.Los caftans del Marroc van guanyar molta popularitat després que s'introduïssin al món occiental per les grans línies de roba i dissenyadors a través de les passarel·les.

















Diferencia entre Caftan i Takchita



Takchita: és un vestit de dues peces compost per dues parts, una Tahtiya com a primera capa (1 caftà tradicional simple, sense ornaments), i Fouqia o dfina com a segona capa, que és com un caftà que sol ser obert i transparent amb una gran quantitat de bells brodats i adorns.





















El caftà: és un vestit d'una sola peça generalment s'usa lliurement sense Mdamma (cinturó).



     
Hi ha difrente takchita i moda poden tenir dos capes per tenir una decoració millo  









El Takchita tradicional marroquí també es coneix també com "Malakiya", "Makhzaniya", en referència a la vestimenta tradicional Fassi usada per les princeses de la família reial. És l'estil intemporal clàssic



                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada