dilluns, 2 de novembre del 2015

la oms



                                                      MANIPULACIÓ DE LA SALUT





CLASSIFICACIÓ DE LA CARN
Carn vermella


xai



vedella







porc





bou





carn blanca



pollastre







conill















gall dindic












INFORMACIÓ EXTRETA DE: EL PAIS,28/10/2015

L'OMS declara cancerígena la carn processada

Salsitxes, hamburgueses i altres productes carnis processats són "carcinògens per a humans.

Un panell de 22 científics de 10 països de l'Agència Internacional per a la investigació del Càncer (IARC, en anglès), part de l'agència sanitària de Nacions Unides, ha estat l'encarregat de revisar els estudis científics publicats sobre el tema.


L'OMS ha rebut diverses consultes, mostres d'inquietud i sol·licituds d'aclariments després de la publicació d'un informe del Centre Internacional d'Investigacions sobre el Càncer (CIIC) sobre la carn processada i el càncer colorectal.

-¿Qué es la carn procesada?

L'estudi de l'OMS considera carn processada "qualsevol tipus de carn que ha estat transformada amb sal, curació, fermentació, fumat, per millorar el sabor i preservar l'aliment"

-Consum de la carn i els seus efectes

El consum de la carn varia molt entre els països, des d'un petit percentatge fins a un 100% de les persones que mengen carn vermella, depenent del país, i proporcions una mica més baixes en el consum de carns processades

 
OPINIO PERSONAL

¿L`OMS ve de la carn ,si però que menjarem o que pudem fer?

No tenim que menjasr molta carn vermella ni carn blanca.Pot provocar cancer i altres enfermead.

Jo estic molt asustada perqué ja han mort moltes persones,Tenim que ajudar altres persones i alimentar bé al nostre cos.





ENTRADAS DE LA INFORMACIÓ


Cáncer: La OMS declara cancerígena la carne procesada

OMS y la carne procesada: ¿Comer mata? | Ciencia | EL PAÍS












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada